Kayapınar Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Öğrencilerimizin sosyal ve eğitsel yaşamlarını insancıl, bilimsel program ve uygulamalarla ilgi ,yetenek ve kapasiteleri doğrultusunda geliştirmek,özel eğitim hizmetlerinde kazandığımız başarılarla ailelerimizin ve öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmak. Okulumuz, öğrencilerimizin sosyal hayatta geçerliği olan bağımsız hayat becerileri ile donatıldığı, sanatsal, sportif, kültürel faaliyetlerle desteklendiği, ailelerin eğitim sürecine etkin olarak katıldığı, öğrencilerimiz okuldaki eğitimlerini tamamladıklarında korumalı iş yerinde çalışabildikleri, velilerimizi ve toplumun diğer kesimlerini farklı gelişen çocuklar konusunda bilinçlendirmede yol gösteren bir anlayışla hizmet vermektedir.

Misyon: Çağdaş eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; özel eğitime muhtaç, öğretilebilir düzeydeki yetersizliği olan bireylerin, performans, yetenek ve bireysel özelliklerini dikkate alarak; toplumla barışık, sosyal olarak uyumlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen, özel eğitim gerektiren bireylerin, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmeleri için temel yaşam becerilerini geliştirmelerini uygun eğitim programları ile özel yöntem, personel ve araç gereçleri kullanarak ilgileri gereksinimleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda üst öğrenime ve iş, meslek alanlarına, hayata hazırlanmaları amacı doğrultusunda bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 9.20 - 14.25
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: c4 ve ce3 halk otobüsleri
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kayapinaroeu.meb.k12.tr

Adres - MEDYA MAH. MASTFIROŞ CAD. KAYAPINAR ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU BLOK NO 29 KAYAPINAR / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Medya mahallesi mastfroş caddesi no:41 Kayalar Elysium karşısı Kayapınar Özel Eğitim Uygulama Okulu Kayapınar/Diyarbakır

Ulaşım c4 ve ce3 halk otobüsleri ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0